Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat

El rebost de la Fageda

Alumnes: Judith Bassagañas, Èlia Figueras, Lluís Lloret, Mª Àngels Maresma, Dèlia Martinez, Ariadna Riera.

Professor/s: Pere Alvaro

Campus: Olot

Escola: ESDAP Catalunya, Escola Superior de Disseny i Art Plàstiques de Catalunya

Assignatura: El disseny com a motor de canvi social + gestió del disseny

Any: 2019

Dotar d’identitat visual el nou projecte El Rebost de la Fageda, consistent en un hort ecològic gestionat per les persones de la fundació amb més necessitat de suport i que forma part d’una nova línia d’activitat de la institució.

L’experiència s’ha enmarcat dins l’àmbit del disseny com a motor de canvi social i pretén dotar d’identitat visual el nou projecte El Rebost de la Fageda, consistent en un hort ecològic gestionat per les persones de la fundació amb més necessitat de suport i que forma part d’una nova línia d’activitat de la institució.

Des del mes de setembre i fins al desembre, un grup de 6 alumnes d’ESDAP han liderat i gestionat un procés creatiu que pren com a base les idees proposades per persones amb inquietuds plàstiques que formen part de la fundació.

El resultat final ha estat la imatge gràfica del nou projecte

L’experiència s’ha desenvolupat a les instal·lacions de La Fageda i ha englobat tres àmbits: la generació de marca i signes d’identitat, la senyalística i els elements de marxandatge (merchandising) i promoció del nou projecte.

Aquesta experiència pretén integrar a les persones amb diferents capacitats motrius i intel·lectuals en el nivell de decisions estratègiques d’una empresa a través de la creació de la marca i la transmissió de valors.

Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat