Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat

PurePeak

Alumnes: Hugo Martín Sánchez

Professor/s: Jordi Pla

Escola: IED Barcelona, Escola Superior de Disseny

Estudis: Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny de Producte

Assignatura: Styling Project

Curs: 2n

Any: 2024

PurePeak de Hugo Martin
PurePeak de Hugo Martin
PurePeak de Hugo Martin
PurePeak de Hugo Martin
PurePeak de Hugo Martin

PurePeak és un innovador sistema de recol·lecció de boira, rosada i precipitació dissenyat per a proporcionar aigua potable en entorns humits amb escassetat d’aigua com en moltes regions muntanyenques. Aquest producte portàtil, lleuger i fàcil de reparar ofereix una solució a l’escassetat d’aigua en ambients remots.

PurePeak cerca democratitzar la tecnologia de captura d’aigua de boira, permetent als usuaris adaptar el sistema a les seves necessitats i condicions meteorològiques canviants. En combinar el recol·lector d’aigua amb altres filtres i recipients d’emmagatzematge a través d’un connector universal, els usuaris poden filtrar l’aigua directament per a consum o emmagatzemar-la per a altres usos.

En línia amb la meta de democratitzar aquesta tecnologia, PurePeak usa materials accessibles i intercanviables com a perfils d’alumini i caragols genèrics, la qual cosa facilita i promou el seu manteniment i reparació en entorns amb accés limitat a recursos tècnics. Això garanteix la durabilitat i sostenibilitat del producte a llarg termini.

En conclusió, PurePeak representa una solució innovadora i accessible contra l’escassetat d’aigua, uns dels grans desafiaments a nivell mundial. El seu disseny portàtil, lleuger i baix manteniment permet als usuaris adaptar-se a condicions canviants i garantir la seva resistència a la pluja, boira i vent. Amb el seu enfocament en la democratització de la tecnologia de captura d’aigua de boira, PurePeak ofereix una eina valuosa per a usuaris individuals i comunitats remotes i muntanyenques que busquen assegurar un subministrament de confiança d’aigua potable.

Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat