Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat

Aigua Pública / Hakeig Urbà

Alumnes: Pol Julià

Professor/s: Jara Rocha, Ruben Patter, Javier Nieto, David Steegman

Agents:


Aquest artefacte està clarament posicionat a favor de l’aigua com a bé públic i comú.

 

Es tracta d’un disseny de codi obert que es pot fer reciclant una motxilla antiga i que té un ús senzill, però divers, subjectant els botons d’aigua de fonts públiques perquè els usuaris no hagin de subjectar el botó, mentre omplen una olla per a un dinar popular, connecten la mànega per regar el parc o afegeixen aigua a la barreja de ciment, omplen garrafes quan hi ha un tall d’aigua, etc.


A més, aquest artefacte és compatible amb la majoria de fonts públiques i es pot activar i desactivar fàcilment sense enretirar-lo. 

. . . . 


Este artefacto está claramente posicionado en favor del agua como bien público y común.

 

Se trata de un diseño de código abierto que se puede realizar reciclando una mochila antigua y que tiene un uso sencillo, pero diverso, sujetando los botones de agua de fuentes públicas para que los usuarios no tengan que sujetar el botón, mientras llenan una olla para un almuerzo popular, conectan la manguera para regar el parque o añaden agua a la mezcla de cemento, llenan garrafas cuando hay un corte de agua, etc.

 

Además, este artefacto es compatible con la mayoría de fuentes públicas y puede activarse y desactivarse fácilmente sin retirarlo.

Escola: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art

Estudis: Grau de Disseny

Assignatura: TFG

Curs: 2023-2024

Any: 2024

Xarxa de centres d'ensenyament superior de disseny per a la innovació social i la sostenibilitat